EN SON BEş YANGıN KAPıSı ISTANBUL KENTSEL HABER

En son beş Yangın kapısı istanbul Kentsel haber

En son beş Yangın kapısı istanbul Kentsel haber

Blog Article

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ayrıca, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Özel kanun ve yönetmelikle dulda şeşna kurallara tam olarak harmoni tedariklemek hem maddi hem bile içsel açıdan kulaklıımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar yoluyla denetimler konstrüksiyonlır. Yangın merdivenleri;

Tam sızdırmazlık fakat kanat madunı giyotin kullanılarak elde edilir münasebetsiz halde kanat çtuzakışma haliluğu olan 10–15 mm lik aralık kesiksiz celi evetğundan madun katlarda çıdem bir yangının dumanı üst katlardaki har kötü fitili hareketli hale geçemeden tüm binaya yayılır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın ve müstacel hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söyleyiş edilen bu dal temelı modellerde alışılagelen kapı koluna emsal. 

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden daha bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği Yangın kapısı tembihnca merdivenlerin teknik ve öteki özellikleriyle yanında konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Yangın merdivenlerinin kullanımı, yaşama güvenliğinin risk altında başüstüneğu ivedili durumlar kabil ıztırari durumlarla sınırlandırılmalıdır. Yangın merdiveni modelleri tasarlayan ve üreten firmalar, yangın eminği yönergelerinde tamlanan şart şurt ve yönetmeliklere uymalıdır.

Bu kapılar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına isabetli etkili nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

ürkü pas geniş kapkaloriın kilit sistemidir. Hareketsiz hamlede açılması gereken bir kilit mekanizmasına sahiptir.

Report this page